Månadens release – Jazzgossen

Så har vi släppt låt nummer fyra av tolv ur vårt kommande album ”Kupletter vi minns” som är vår hyllning till den svenska folkhumorn. I vanlig ordning hade vi ett digitalt litet releaseparty. Det är så trevligt att man ändå kan ses – om än på distans – i dessa pandemitider.

Nåväl. Så skönt att solen börjat smeka oss med sina varma, sköna strålar igen. Det är inte utan att man får sköna vårkänslor och visst pirrar det lite extra i kroppen när man hör fåglarna som sjunger sina vackraste melodier i trädtopparna.

Jag hoppas ni lyssnar på vår musik både på Youtube, Spotify och andra streamingtjänster. Eftersom vi inte får vara ute och spela, så betyder varje lyssning extra mycket för oss. Likaså om ni lyssnar på vår pod ”Det var dans bort i vägen – med Bagatelle”. Våra program hittar ni där poddar finns.

Stora kramar till den som behöver och vill ha.

Love / M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s